Be Happy,I'm tough :P



Assalamualaikum w.b.t,lama kan tak update? Hehe. Hmm,kite rasa taknak balik rumah oh.Bila pegang handphone nanti mesti nak bukak mesej lama dia,tengok nombor dia.Oh my,kite dah kena campak.Die dah jumpa gegirl yang manis tu.Menangis lama gila lepas nampak diorang tukar jam segala.Hmm,korang sedih tak bila korang ada kawan baik,cerita pasal crush korang dekat dia and then tetiba dapat cerita the hari hari tengok kawan korang tu dating dengan crush kita yang selalu gila kita cerita? Kak fyka suruh stop kawan,tapi kite tak nak lah sampai putus kawan sebab lelaki yang tak berfaedah ni.Kite doakan perempuan tu jaga baik baik boboi tu.Mesti gegirl tu awesome sangat sampai boboi tu pilih dia kejap je.Hmm -,- Tengok boboi tu gelak ,tengok boboi tu senyum, oh dah memadai.Alhamdulilahh :)


Setakat dia seoranh yang bahagia, Hmm.takpe lah.Kite dah tekad betul betul nak lupa lah benda ni.KIte ingat lagi hari Selasa petang tu,lepas Asar kite baca doa,kite terus nangis.Kite teringat dia baik,kite tringat dia selalu buat kite senyum dulu,texting dia macam sembang real.Hmm,kite nangis teruk time petang tu.Ramai kengkawan datang bagi semangat.Ya Allah,kenapa aku lupa yang aku ada kawan? Kawan yang bagi semangat dekat kite.Mulanya hati ni dah kosong lah konon tapi bila teringat kengkawan ,kakak dorm yang bagi spirit dekat kite,syukur Alhamdulilah.



R,jaga diri tau.Jaga study.Jangan sakitkan hati perempuan tau.Jangan lupa jaga diri,jaga nama.Hmm,F,tolong jagakan dia tau.Be happy.Memang awesome la hang kawan.Ramai orang kata hang ni kawan tikam kawan,tapi aku malaihh nak kecoh.Orang kata so aku sokong tp jgan risau,aku tak nak dah R tu,hang jaga la dia elok2.Satu je aku pesan,kalau memang aku mulut bangkai dah lama aku pi semboq hang,alhamdulilah la aku ni bersabar.Hmm,okay bye -,-

Forgetting